Logo wereldregio.nl
Concurrentie bij Bruse Boys voor treffen met Heerjansdam
Concurrentie bij Bruse Boys voor treffen met Heerjansdam

Van 't Hof sluit weer aan, Van den Berge nog niet

  Sport

Bruse Boys heeft één van de twee spitsen weer terug tegen Arendskerke, dat de punten aardig bijeen sprokkelt de laatste weken.

Sander van 't Hof zit zaterdag 15 februari weer bij de selectie, Domenique van den Berge is nog steeds ziek. MZC'11, de andere tweedeklasser en zaterdag thuis spelend tegen Arnemuiden, zag Martijn Backx deze week stoppen en mist Marc Bij de Vaate (blessure) en Tom Quant (vakantie).
Voor een 'sleutelduel' met De Fenderrt, dat drie punten minder heeft, kan ZSC'62 geen beroep doen op Lennart Wesdorp (hamstringblessure). Duiveland, ook uitkomend in de derde klasse B, treft het 'gelijkwaardige' Prinsenland zonder Ronald Zwager en Dylan van Klinken (beiden geblesseerd). Stefan de Bruine (hamstring) en Matthias Wesdorp (ziek) zijn twijfelgevallen voor de uitwedstrijd in Dinteloord.
Van de eilandelijke vierdeklassers kent FC De Westhoek de minste personele zorgen. Slechts Patrick Verboom (werk) ontbreekt bij de thuiswedstrijd tegen Colijnsplaatse Boys. WIK'57 gaat zonder Luc Gebuijs (wintersport), Ian van der Wekken en Frank den Boer (allebei blessures) beginnen aan het thuisduel met Cadzand. Brouwershaven ontvangt Jong Ambon en ziet Joean Hosiyar (blessure), Toby de Bruine (ziek), Mitchell Danker (weekend weg) en Ian Mackay (werk) voor deze gelegenheid langs de kan staan. SKNWK heeft weer een gebruikelijke waslijst aan absenties: Remon de Jonge, Kevin Schiettekatte, Machiel Schot (allen op vakantie), Delano Prins (werk) en Dion de Jonge (blessure) zijn er niet tegen Nieuwland.