Logo wereldregio.nl

Van Oeveren/ZSC'62 bijna kampioen ZieZaVo

  Sport

Stellaboys/De Banjaard heeft tegen de gedoodverfde kampioen van de eerste klasse in de ZieZaVo-strijd, Van Oeveren/ZSC'62, bijna gestunt.

Het was stuivertje wisselen in doelpunten maken en bij 3-3 maakte Van Oeveren/ZSC'62 in de laatste twee minuten het winnende doelpunt: 3-4. De ploeg uit Scharendijke kan volgende speelronde al de kampioensbeker verdienen. Klinken Montage speelde een sterke partij tegen FC Kerkwerve/'t Oliegeultje en won met 7-3. C.S Telecom S.B had geen moeite met Van Heukelom Group (6-1) die al officieel is gedegradeerd.
In de tweede klasse A won de Strandloper/Ginsterveld gemakkelijk met 6-3 van Intersport Zierikzee. De twee achtervolgende ploegen maakte ook geen fouten. Grenzeloos/Kort won met 4-3 van Whizzburger Renesse en TZN pakte de volle winst bij Clerx Elektrotechniek (5-2). In de tweede klasse B was het duel van koploper Schipper Accountants AVSB tegen Vleesboerderij een duel van de gemiste kansen. Schipper pakte wel de winst met 4-1. Stellaboys/De Banjaard 2 is in een winnende fase door opnieuw een duel te winnen en nu was Torenboys het slachtoffer met 3-2. Fiets Outlet Zeeland liet ook DDEZOM met lege handen staan door een 12-1-overwinning.