Afbeelding

ZieZaVo-titel Van Oeveren/ZSC'62 binnen handbereik

Sport

Van Oeveren/ZSC'62 heeft nog twee wedstrijden nodig om het kampioenschap in de eerste klasse van de ZieZaVo-competitie veilig te stellen.

Het team van coach Piet van der Kasteele is dit seizoen oppermachtig. FC Kerkwerve/'t Oliegeultje maakte het de ploeg uit Scharendijke wel erg moeilijk nadat zij met 0-3 voor kwam te staan. Voor rust was het alweer gelijk. De uiteindelijke 5-3-winst van 5-3 kwam pas in de laatste minuten tot stand. Van Klinken Montage duwde Van Heukelom Group alvast naar degradatie met een 5-0-overwinning. In de tweede klasse A is het wel spannend omdat de eerste ploegen op de stand hun wedstrijd wonnen. De Strandloper/Ginsterveld won met 6-1 van Whizzburger Renesse en TZN had geen enkele moeite met FC Hanse Staalbouw (5-2). Grenzeloos/Kort scoorde er op los tegen Clerx Elektronica met 10-0. In de tweede klasse B kon keeper Frank Kouijzer van DDZEOM 23 keer de bal uit zijn doelnet plukken. De uiteindelijke stand tegen Schippers Accountants AVSB werd na 38 minuten spelen 23-3 voor de Brouwenaren. Torenboys startte met 0-2 achterstand maar won uiteindelijk met 4-3 van Vleesboerderij Boot. Stellaboys/De Banjaard 2 won met 7-4 van Fietsoutlet Zeeland.