Logo wereldregio.nl
Zwager viel uit bij ZSC'62 en kan weer spelen tegen ZSC'62
Zwager viel uit bij ZSC'62 en kan weer spelen tegen ZSC'62

Duiveland en ZSC'62 'ontlopen' elkaar weinig

  Sport

Qua afwezigen doen Duiveland en ZSC'62 niet voor elkaar onder voor de derby van zaterdag 2 februari op het Oostersportpark.

Op de ranglijst van de derde klasse A staan de Oosterlanders zevende met vier punten voorsprong op de Scharendijkenaren. Het team van trainer John Tahapay is aan een matige reeks bezig: vier van de vijf laatste duel werden verloren. Ook Duiveland is verre van in een blakende vorm: drie gelijke spelen en twee verliesbeurten. Voor de veertiende competitieronde mist ZSC'62 Lennart Wesdorp (vakantie), Jean-Paul van der Weele en Bilal Alashkar (beiden geblesseerd), Duiveland stelt het zonder Jelmer Stouten (wintersport), Ronald Zwager (knieblessure) en Tristan Korpershoek (studie). De (wed)strijd in Scharendijke eindigde op 26 oktober 2019 in 0-3.
Sander van 't Hof doet niet mee in de wedstrijd FC Axel-Bruse Boys. De Thoolse spits in Bruse dienst maakte vorige week in het duel met Yerseke een lelijke botsing met zijn hoofd en moet voorlopig rust houden. Domenique van den Berge is nog steeds ziek en Michel Maaskant is een weekend weg voor de wedstrijd tegen de Axelnaren waarvan in de openingswedstrijd van het seizoen 2019/2020 met 4-0 werd gewonnen. FC Axel staat voorlaatste in de tweede klasse E waarin MZC'11 zaterdag De Meeuwen ontvangt. De ploeg uit Zouteland verraste vorige week met een zege op koploper Nieuwenhoorn. MZC'11-trainer Edwin Kriens kan geen beroep doen op Marc Bij de Vaate, Dylan Adelaar en Roemer Bijdevaate. Het drietal is geblesseerd.
In de vierde klasse A heeft SKNWK een waslijst aan afwezigen voor de uitpartij tegen MZVC. Machiel Schot, Koen Kraaijenbrink, Stijn Dooge, Delano Prins en Remon de Jonge ontbreken sowieso, Remco van den Berge, René Verschoor en Jarno van Nieuwenhuize zijn twijfelgevallen. Bij Brouwershaven (thuis tegen Nieuwland) is de situatie met SKNWK vergelijkbaar. Martijn Dalebout, Senna steenhorst (beiden geschorst), Ian Mackay, Luuk Mabelis (werk), Max Jonker, Joean Hosiyar (blessures en Toby de Bruine (ziek) zijn er niet bij. Frank den Boer, Ian van der Wekken (blessures) en Dennis Dekker (weekend weg) missen deze zaterdag de wedstrijd tegen Vlissingen. FC De Westhoek is compleet voor het treffen met Zeelandia/Middelburg.