Logo wereldregio.nl
Zwager viel uit bij ZSC'62 en kan weer spelen tegen ZSC'62
Zwager viel uit bij ZSC'62 en kan weer spelen tegen ZSC'62

Tweedeklassers zorgeloos bij seizoenshervatting

  Sport

Aan de complete selecties kan het zaterdag 25 januari niet liggen bij MZC'11 en Bruse Boys.

De tweedeklassers, respectievelijk zevende en vijfde op de ranglijst, kennen voor hun duels met Oostkapelle/Domburg (uit) en Yerseke (thuis) geen personele problemen.
Dit geldt ook voor vierdeklasser FC De Westhoek, vanaf heden geleid door good old Henk Schouten, dat tegen Nieuwland speelt. Haar poulegenoten WIK'57 en Brouwershaven kunnen niet hun beste elftal op de been brengen. De Kerkwervenaren, die in Nieuwerkerk de derby tegen SKNWK spelen, missen Frank den Boer (enkelbanden gescheurd), Ian van der Wekken (gebroken sleutelbeen) en Jeroen de Ruijter (weekend weg). Brouwershaven, dat afreist naar Cadzand, ziet Joean Hosiyar (blessure), Francois Marteijn (studie), Toby de Bruine (ziek), Ian Mackay, Mitchell Danker (beiden werk) thuisblijven.
Bij de derdeklassers Duiveland en ZSC'62 valt het wel mee met de 'ziekenboeg'. Duiveland, dat op Flakkee De Jonge Spartaan treft, gaat zonder Dylan van Klinken (ziek), Jelmer Stouten (wintersport) en Ronald Zwager (knieblessure). ZSC'62, thuis de tegenstander van Tholense Boys, houdt Jean-Paul van der Weele (blessure) en Lennart Wesdorp (afwezig) aan de kant.