Logo wereldregio.nl

Kroon neemt Telecom mee op sleeptouw

  Sport

Dat Ray Kroon een grote waarde is voor zijn ploeg S.C. Telecom S.B in de ZieZaVo-competitie bewees hij maar weer eens met een drie treffers tegen Stellaboys/De Banjaard.

In een prachtig duel toonde hij nogmaals zijn techniek met schitterende doelpunten waardoor zijn ploeg met 5-2 won. Toch blijft zijn team veertien punten verwijderd van koploper Van Oeveren/ZSC'62 dat met 4-2 won van FC Kerkwerve/'t Oliegeultje. Het duel tussen de twee laatste teams in de eerste klasse won Van Klinken Montage met 3-1 van Van Heukelom Group.
In de tweede klasse A toonde Intersport Zierikzee maar weer eens hun klasse door op simpele manier Grenzeloos/Kort met 11-1 te verslaan. TZN is momenteel de grote favoriet voor promotie einde van het seizoen. De ploeg won eenvoudig van Whizzburger Renesse met 7-2 en Clerx Elektrotechniek deelde de punten met FC Hanse Staalbouw (2-2).
In de tweede klasse B weet Schipper Accoutants AVSW weer wat winnen is door DDEZOM met 11-4 te verslaan. Fietsoutlet Zeeland won verrassend van Stellaboys/De Banjaard 2 met 9-4. Torenboys klimt naar de tweede plaats met een 5-0-overwinning op Vleesboerderij Boot.