Logo wereldregio.nl
Zwager viel uit bij ZSC'62 en kan weer spelen tegen ZSC'62
Zwager viel uit bij ZSC'62 en kan weer spelen tegen ZSC'62

Nog steeds personele zorgen voor MZC'11

  Sport

De personele problemen voor MZC'11 zijn nog niet voorbij. Voor het duel met Yerseke, dat na negen speelronden in de tweede klasse E een punt minder heeft dan de Zierikzeese ploeg, ontbreken zeker twee en mogelijk vier spelers.

Bij MZC'11 is Jesse van der Linden zaterdag 30 november afwezig en Jesse Kalwij geblesseerd. Vraagtekens staan er achter Sven Heijboer en Sander Backx. Bruse Boys, dat in de tiende speelronde uitkomt tegen Arnemuiden (uit), is compleet en fit. De Walcherse tegenstander staat negende met acht punten achterstand op Bruse Boys.
In derde klasse B staat ZSC voor een 'belangrijk' duel. In Scharendijke treft de nummer tien van de ranglijst de nummer elf op de stand, Noad'67. De ploeg uit St. Philipsland heeft een punt minder, ook qua doelsaldo ontlopen de teams elkaar erg weinig. ZSC'62 mist nog altijd haar centrale duo Mark Provoost (geschorst)/Lennart Wesdorp (geblesseerd). Jean-Paul van der Weele, één van de vervangers achterin, is bovendien een vraagteken.
FC De Westhoek reist in de vierde klasse A af naar Spui en kan voor de laatste keer in het seizoen 2019/202 een beroep doen op Sebastian van de Berge omdat deze voetballer na komend weekeinde gaat varen op een cruiseschip in de Caribbean. Patrizio Bliek ontbreekt waarschijnlijk tegen Spui omdat hij last van zijn hiel heeft. WIK'57 gaat zaterdag naar rode lantaarndrager en het puntloze Schoondijke. Luc Gebuijs (een duel geschorst) en Colin van Wanrooij (enkelblessure) zijn er niet bij. Brouwershaven gaat zonder Joean Hosiyar, Francois Marteijn (blessures) en Ian Mackay (werk) naar MZVC.