Afbeelding

Mannen HC Zeeland verliezen ook tweede duel

Sport

De handbalmannen van HC Zeeland hebben ook de tweede competitiewedstrijd verloren.

Bij De Meeuwen uit Rotterdam werd zondag met 21-20 verloren. Brendan Meulmeester was met bijna de helft van de productie goed op dreef, maar voldoende voor een zege was het dus niet. ,,De inzet en mentaliteit waren de hele wedstrijd ok", zei Einar Linke, één van de twee coaches van de handballers. ,,Aanvallend zat er meer snelheid dan vorige week in. Verdedigend werd er goed gewerkt op een paar kleine momentjes na." Een paar momenten van pech in de laatste minuten deden de wedstrijd voor HC Zeeland naar de verkeerde kant kantelen.

Doelpuntenmakers HC Zeeland: Brendan Meulmeester 9, Kevin  Meulmeester 4, Jesse Schrik 3, Ardian Ajdar 2, Jurjen Tuinstra, Hristan Stevoski