Logo wereldregio.nl

FC De Westhoek compleet voor duel met puntloos Jong Ambon

  Sport

FC De Westhoek kent geen problemen in aanloop voor de wedstrijd tegen Jong Ambon.

De ploeg uit Middelburg is in de vierde klasse A nog puntloos en kreeg tijdens de eerste twee wedstrijden tien goals tegen. De ploeg van trainer Steven Seedo speelde knap tegen 'grote' namen als Vlissingen en Zeelandia/Middelburg. Koploper SKNWK treft zaterdag tijdens de derde competitiewedstrijd van het seizoen 2019/2020 Cadzand. Simon van Dongen is nog geblesseerd, Remon de Jonge gaat minuten maken in het tweede. En Brouwershaven gaat naar Nieuwland zonder Joean Hosiyar (blessure) en Ian Mackay (werk).

Bruse Boys en MZC'11 zijn zo goed als compleet voor hun wedstrijden in de tweede klasse E tegen respectievelijk De Meeuwen en Walcheren. Bij Bruse Boys heeft Ingmar Quist wat rugproblemen en bij MZC'11 is oud-Bruse Boys-speler Dylan Adelaar ziek.

Duiveland, dat zaterdag in Zevenbergen tegen het puntloze Seolto uitkomt, kent wel wat blessureleed in de personen van Jelmer Stouten, Matthias Wesdorp, Stefan de Bruine en Wouter de Jonge. ZSC'62, de andere, eilandelijke ploeg in 3B, treft Prinsenland en kan niet beschikken over Nicky van der Velden en Justin Vaane.