Volleybalsters Forza met zege naar tweede plaats, pech voor mannen

De eerste thuiswedstrijd voor de volleybalsters van Forza is geëindigd in een 3-1-overwinning (25-21 25-18 28-26 26-28) op Volley Zuid 2. De ploeg van coach Mark van der Paal kreeg het niet cadeau en moest er hard voor werken dat zoals zo vaak werd beloond. ,,Een ontketend Willemijn Olree ging voorop in de strijd en speelde een prima wedstrijd”, vond Van der Paal over haar optreden tegen de rode lantaarndrager uit de promotieklasse A. ,,Hiernaast leunde Forza in de verdediging op Aimee van Lint die bijna foutloos speelde.” Met de zege nestelt Forza zich op de tweede plaats. De volleybalmannen van Forza gingen zaterdagavond in sportzaal de Vanger in een spannende vijfsetter onderuit tegen VC WIK Groot Ammers 2: 2-3 (25-18 23-25 25-27 25-21 15-17). Zij wonnen vorige week wel de openingswedstrijd van het seizoen, maar verloren op de tweede speeldag Maurits van der Velde en Yuri van der Sluis in respectievelijk de tweede en derde set. Ondanks de blessures rechtte Forza haar rug en trok een 1-2-achterstand in sets gelijk. In een spannende en rommelige vijfde set ging de zege net naar WIK.