De hoofdrolspelers in het magazine hebben het eerste exemplaar gekregen van Helma Wegdam (rechts)
De hoofdrolspelers in het magazine hebben het eerste exemplaar gekregen van Helma Wegdam (rechts)

Inwonersmagazine gaat huis-aan-huis

Algemeen

De eerste uitgave van het ‘Lekker leven op Schouwen-Duiveland’-magazine is een feit. In dit gratis magazine van Eilandmarketing Schouwen-Duiveland staan verhalen van inwoners die vertellen over hun bijzondere connectie met het eiland. Vandaag, vrijdag, zijn de eerste exemplaren overhandigd aan de geïnterviewde inwoners bij het Stadhuismuseum in Zierikzee.

Het idee van een Inwonersmagazine is ontstaan bij Eilandmarketing Schouwen-Duiveland. Door middel van dit tijdschrift willen zij de inwoners bekendmaken met de positieve verhalen over het eiland en hen aanmoedigen trots te zijn op hun eiland. “De afgelopen tijd is er met toewijding gewerkt aan deze eerste uitgave. Van het eerste concept tot het selecteren van vertellers en het vastleggen van hun verhalen. Wij zijn heel trots op het magazine dat hier nu voor ons ligt. Uiteraard zijn we heel nieuwsgierig naar de reacties van de inwoners. Het magazine is immers voor hen bedoeld”, aldus Helma Wegdam, senior Eilandmarketeer bij Eilandmarketing Schouwen-Duiveland. 

Vanaf vandaag (vrijdag) wordt het Inwonersmagazine in twee weken tijd huis-aan-huis verspreid bij. Het magazine is ook online te lezen via de website van opschouwenduiveland.nl. Hier kan men ook een papieren exemplaar aanvragen.

Meer nieuws