Afbeelding

Nile Rodgers (Chic) naar Concert at Sea

Algemeen

Concert at SEA heeft zojuist de eerste namen bekendgemaakt voor de editie die komend jaar plaatsvindt op 27, 28 en 29 juni 2024. Op de Brouwersdam staan dan onder meer Nile Rodgers & CHIC, KANE, Acda en de Munnik, Suzan & Freek, Racoon, Miss Montreal, Snelle, FLEMMING en organisator BLØF op het podium. De kaartverkoop van het festival start aanstaande donderdag 30 november om 12.00 uur via www.concertatsea.nl. De prijzen voor alle tickets blijven gelijk aan die van afgelopen jaar.

Voor het festival op de Brouwersdam in Zeeland, dat dit jaar verkozen werd tot ‘mooiste festivallocatie van Nederland’ (Nationaal Cultuur Onderzoek, 2023), zijn alle grote namen zojuist bekendgemaakt, waaronder een unieke show van KANE. Het festival biedt naast muziek ook ruimte voor comedy, feestprogramma en straattheater.

‘’Het is voor veel mensen inmiddels een traditie geworden en tegelijkertijd zien we elk jaar meer en meer nieuwe bezoekers die kennis willen maken met ‘het Concert at SEA-gevoel’.” aldus Paskal Jakobsen.  ’We zijn vereerd weer een internationale grootheid naar Zeeland te mogen halen met Nile Rodgers & Chic, die al eens eerder bij ons de hele dam liet dansen en meezingen. Samen met zoveel goede muziek uit Nederland op het programma kunnen we met elkaar weer uitkijken naar het mooiste weekend van het jaar.” 

Concert at Sea op de Brouwersdam in Zeeland staat in de Top 5 van de grootste festivals van Nederland. De diverse programmering van het popfestival is niet de enige reden waarom Concert at SEA elk jaar uitverkoopt. De unieke locatie met uitzicht op de Noordzee biedt de bezoeker zowel de rust en de ruimte van het strand als een plek om met vele duizenden gelijkgestemden te genieten en mee te zingen met populaire artiesten. Bovendien is de sfeer voor veel mensen reden een lang weekend naar Zeeland te komen. Het is het hoogtepunt van het jaar voor de band BLØF, die het festival komend jaar voor de zeventiende keer organiseert.

Meer nieuws