Elise Dionne Kemper
Elise Dionne Kemper

Elise gaat naar landelijke finale

Algemeen

Ze had het misschien gehoopt, maar zeker niet verwacht. Toch is de negentienjarige Elise Dionne Kemper uit Zierikzee Miss Beauty van Zeeland geworden.

De verkiezing gaat niet alleen om het uiterlijk. De deelneemsters moesten ook gemotiveerd over hun goede doel vertellen. Dat was voor Elise de Linda Foundation. De stichting van Linda de Mol en Mood for Magazines, de uitgeverij van het tijdschrift LINDA, wil arme gezinnen met kinderen een steuntje in de rug geven en meer begrip kweken voor de (vaak verborgen) armoede in Nederland. Eens per jaar geven zij gezinnen die het financieel echt slecht hebben cadeaukaarten ter waarde van 630 euro. Zo hebben zij een jaar lang elke maand vijftig euro vrij te besteden bij de winkels die meedoen. 

De eerste plaats heeft Elise een plek in de landelijke finale op 1 juli dit jaar gegeven. Als het daar net zo goed gaat, wacht een internationale beoordeling voor ‘Miss Earth’. Er was meer eilandelijk succes. Savanja van Dongen (16) uit Haamstede werd Miss Popularity.

Meer nieuws