Afbeelding

SKNWK laatste, nederlagen voor twee oud-Duiveland-trainers

Algemeen

SKNWK is de nieuwe, rode lantaarndrager in de derde klasse B.

Zelf verloren de Nieuwerkerkers zaterdag in Willemstad met 6-1 van Kogelvangers en versloeg ZSC’62 Bruse Boys met 3-1 waardoor de Scharendijkenaren over SKNWK wipten. Volgend weekend spelen de twee teams tegen elkaar.
MZC’11 vertoont in de tweede klasse G steeds meer tekenen van herstel. Zaterdag was de ploeg van coach Adriaan Nieuwenhuijse de nummer laatst, SVV’65 van oud-Duiveland-trainer Rohan de Geus, de baas: 4-1. De broers Van Vossen waren verantwoordelijk voor vijfenzeventig procent van de doelpunten op sportpark Den Hogen Blok.
Een andere oud-trainer van Duiveland, Henk Schouten, moest met Westhoek nipt (1-0) zijn meerdere erkennen voor de bespeler van het Oostersportpark. Jordy Heikens, de huidige coach van vierdeklasser Duiveland, noemde de overwinning ‘zeer terecht’.
Brouwershaven, dat Duiveland vorige week op spectaculaire wijze versloeg, moest er nu zelf aan geloven in St. Maartensdijk. Ondanks een betere eerste helft kwam Brouwershaven op 0-1 door Martijn Dalebout, tegen Duiveland ook al tweemaal succesvol. Smerdiek egaliseerde al snel waarna de ploeg van coach Marcel Verschoor in de tweede helft de bovenliggende partij was. “Smerdiek hebben we weinig meer gezien, tot de 84e minuut toen de scheidsrechter een zeer onterechte penalty”, vond Verschoor. “Ik had mezelf neergelegd bij een punt. Dat hadden beide ploegen verdiend, denk ik. Het is zuur om door een penalty de wedstrijd te moeten verliezen.”
WIK’57-collega Walter de Jonge kon niet anders toegeven dan dat zijn ploeg zaterdag in en tegen Goes terecht verloor. “We waren niet scherp genoeg en maakten veel persoonlijke fouten.”

UITSLAGEN
ZATERDAGAMATEURS
Tweede klasse G:
MZC’11-SSV’65 4-1 (1-0 Luuk van Vossen, 2-0 Sander van Vossen (foto), 3-1 Ramon Janson, 4-1 Luuk van Vossen)

Derde klasse B:
ZSC’62-Bruse Boys 3-1 (1-0 Robin Provoost, 1-1 Gijs van Duijvenbode, 2-1 Dani de Vlieger, 3-1 Jesper Kriens)
Kogelvangers-SKNWK 6-1 (1-1 David van den Broek)

Vierde klasse B:
Duiveland-Westhoek 1-0 (1-0 Jordi Wesdorp)
Goes-WIK’57 3-1 (3-1 Colin van Wanrooij)
Smerdiek-Brouwershaven 2-1 (0-1 Martijn Dalebout)

Meer nieuws