Politie neemt drugs in beslag in Zierikzee
Politie neemt drugs in beslag in Zierikzee

Drugs gevonden in auto Zierikzee

Algemeen

Surveillerende agenten zagen, in de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 september, op het Havenplein in Zierikzee een auto geparkeerd staan. De kentekenplaat van de auto was afgeplakt. Alle reden dus voor een controle. De inzittenden zagen de agenten rond 01.30 uur aankomen en de bestuurder stapte meteen uit zijn auto. Omdat het portier open stond roken de agenten een sterkte henneplucht uit de auto komen. De uitlevering van alle drugs werd gevorderd.

De bijrijder stapte ook uit de auto. Hij bleek een vuilniszakje met henneptoppen bij zich te hebben. De agenten hoorden vervolgens iets op de grond vallen. Dit bleek een Tupperwarebakje te zijn waar speed in zat. Beide mannen zijn aangehouden op verdenking van bezit/handel in drugs. De agenten namen de auto van de verdachten mee naar het bureau voor onderzoek. In de auto vonden ze 160 gram hennep, ruim 100 gram speed en 275 XTC-pillen. Ze namen alle goederen in beslag.

De mannen zitten vast in een politiecellencomplex. Woensdag worden ze gehoord. De twee zijn 55 en 37 jaar oud en komen uit Goes en Zierikzee.

Meer nieuws