Afbeelding

Duo Campana besluit concertserie Zierikzee

Algemeen

Het zijn inmiddels vaste gasten: het duo Martina en Michael Glock uit Saarland. Maar vanwege het enthousiasme bij het publiek keren ze regelmatig naar de Nieuwe Kerk in Zierikzee terug, ditmaal om het Nazomerconcertseizoen af te sluiten.

Het slotconcert is aanstaande zaterdag 1 oktober om 15.00 uur (normaliter is de aanvang een uur later). Wie dan in de Nieuwe Kerk komt wordt verrast door een uitvoering van sprankelende en lichtvoetige muziek. Het nieuwe programma heet “Per amore della vita” - uit liefde voor het leven. Het wordt een bonte mengeling van klassieke liederen en moderne balladen en popsongs in Italiaans, Engels en Duits. In deze muziek wordt de talrijke facetten van het leven - van vreugde tot melancholie - beschreven. Het zal tevens een feest van herkenning zijn met songs van Laura Pausini en Abba. 

Michael speelt op de vleugel en Martina zingt. Michael heeft in de loop van zijn studietijd meerdere stipendia’s verkregen en heeft deelgenomen aan talrijke internationale masterclasses. In 1995 heeft hij een concertdiploma aan het Royal College of Music London (ARCM Piano Performing) behaald en is daar sindsdien erelid. Martina is van Zwitserse afkomst. Zij heeft klassieke zang gestudeerd bij Susanne Larsson aan het Konservatorium Zürich en heeft al verschillende solorollen in musicals en oratoria’s gezongen. Het concert duurt een uur en de toegang is gratis. Het concert wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Nieuwe Kerk. 

Meer nieuws