Afbeelding

Spannend slot bij zaalvoetbalduel Strandloper-Stormachtig

Actueel SD|Sport

De zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo kreeg in Laco aardige duels voorgeschoteld.

Van de 22 teams die in actie kwamen was het duel in de eerste klasse tussen Stormachtig en Strandloper Ginsterveld spannend tot de laatste seconden. Strandloper dat halverwege de tweede helft met 2-0 voorstond, moest steeds verder in de verdediging. Stormachtig scoorde maar gelijk erna werd de marge weer 3-1. De storm op het doel van Strandloper begon toen echt en dat resulteerde in 3-2 en in de laatste twee minuten had Stormachtig zelfs de gelijkmaker op de schoen. Maar tot twee keer toe was de doelpaal de redding. Bloemensuper/Phone Repair won met 5-2 van Stella Boys/De Banjaard en CS Telecom IT scoorde er op los tegen Van Heukelom Group: 8-1 Ook Van Klinken Montage wist het doelnet vaak te vinden tegen Grenzeloos Kort: 10-3. FC Kerkwerve/’t Oliegeultje deelde de punten met AVSB Schipper uit Brouwershaven met 3-3.
In de tweede klasse gaat Hanse Staalbouw aan kop na een 13-0-verwinning tegen DDEZOM. Kokosmakronen deelt de kop met een minder doelsaldo na een 5-0-verwinning op De Strandloper/Ginsterveld 2. Toren Boys won met 6-2 van Hotel van Oppen/Oasis en Stellaboys/de Banjaard 2 pakte de eerste winstpunten tegen Centerpoints fietsen met 6-3.