Afbeelding

Eenzaamheidsactie verlengd tot 28 september

Algemeen

Tussen vrijdag 30 september en vrijdag 7 oktober is het de nationale Week tegen Eenzaamheid. Tijdens deze week organiseert SMWO op Schouwen-Duiveland twee activiteiten. Inschrijven is verlengd tot 28 september.

Samen een taartje eten is veel leuker dan alleen. Daarom kan tijdens de Week tegen Eenzaamheid een ieder die iemand kent die wel wat aanspraak kan gebruiken, een bezoekje brengen voor een kopje koffie en gezelligheid. Voor het bijpassend gebakje zorgt SMWO. Met een aantal bakkers op het eiland zijn daarvoor afspraken gemaakt.

Voor veel ouderen is het lang geleden dat zij een tochtje over het eiland hebben gemaakt. Op woensdag 5 en donderdag 6 oktober in de middag wordt voor hen het Rondje Schouwen-Duiveland georganiseerd. Vrijwilligers rijden samen met de deelnemers langs leuke en markante plaatsen op Schouwen-Duiveland. Iedereen wordt thuis opgehaald en ook weer thuis gebracht. Onderweg is er een koffiestop met wat lekkers bij de Heerenkeet.

Beide activiteiten zijn gratis, maar je moet je wel aanmelden. Dat kan dus tot 28 september via www.smwosd.nl of 0111–453444.

Ook wie als vrijwilliger mee wil doen met een van de twee activiteiten kan zich daarvoor aanmelden. 

Meer nieuws