Logo wereldregio.nl

ZieZaVo: Bloemensuper/Phone Repair wankelt bijna

In de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo heeft Bloemensuper/Phone Repair in de eerste klasse de tweede wedstrijd gewonnen: 5-4.

Van Klinken Montage stond met nog vijf minuten speeltijd op de klok met 0-5 achter. Bloemensuper/Phone Repair, met spelers als Mike de Voogd, Berne Akkermans, Dani de Vlieger, Leendert van Splunder en keeper Andriy Derzhavets kreeg in de slotfase alsnog vier doelpunten tegen. Spelen zonder wissels bracht de ploeg bijna aan het wankelen. Stella Boys/De Banjaard won met 8-2 van AVSB Schipper Accountants. Strandloper/Ginsterveld en CS Telecom IT kregen de punten cadeau door afzeggingen van respectievelijk Van Heukelom Group en Grenzeloos Kort wegens spelerstekort.
In de tweede klasse scoorde Kokosmakronen er flink op los te koste van Torenboys: 12-0. Ook Hanse Staalbouw wist dertien keer het net te vinden tegen Plan West (13-0). Nieuwkomer Hotel van Oppen/Oasis had geen enkele moeite met DDEZOM en won met 8-2 waardoor ze samen met Kokosmakronen koploper is. Centerpoint Fietsen trok met 2-1 de overwinning naar zich toe ten koste van Snackbar de Vuurtoren. Vikings en AVSB Jr vd Wekken deelden de punten (2-2) en De Strandloper Ginsterveld bepaalde de eindstand in de laatste minuten op 3-1 tegen Stellaboys/De Banjaard 2