Afbeelding

Echtpaar Deurloo-de Bruine 70 jaar gehuwd

Algemeen

Herman Deurloo ( 92 jaar) en Corrie Deurloo – de Bruine (89 jaar) zijn beiden in Oosterland geboren. Herman werkte al vroeg mee in het bedrijf van zijn ouders op Oosterland waar ze woningtextiel en meubelen verkochten. Na de Ramp is het bedrijf verhuisd naar Zierikzee, nam Herman een gedeelte van het bedrijf over en startte een eigen meubelzaak.

Herman Deurloo en Corrie Deurloo-de Bruine vieren zaterdag hun 70-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Jack van der Hoek bezoekt het echtpaar vrijdag om hen te feliciteren.

Met veel plezier heeft hij daar gewerkt en vond het fijn om na de Ramp veel gezinnen te helpen met de nieuwe inrichting van hun huis. Omdat het kopen van mooie meubelen financieel niet voor iedereen was weggelegd, ging hij op zoek naar een bedrijf met artikelen die voor alle inwoners van Schouwen-Duiveland nuttig en betaalbaar zijn. Bijna vijftig jaar geleden besloten ze een Hema vestiging in Zierikzee te openen. Een winkel met een goed en uitgebreid assortiment tegen een betaalbare prijs. Een hele mooie periode volgde waarin ze, samen met de gemotiveerde medewerkers, veel eilandbewoners en gasten mochten ontvangen. Hun zoon Bram volgde hen na 20 jaar op. Oktober vorig jaar is de Hema overgenomen.

Herman en Corrie zijn heel blij en dankbaar dat ze nog steeds samen in hun appartement kunnen wonen. Het 70-jarige huwelijksfeest vieren ze deze week graag met broers en zussen, hun drie kinderen en zes kleinkinderen met hun partners, en zes achterkleinkinderen.

Meer nieuws