Sieradenmaakster Gerda van der Werve (r) overhandigt de broche aan Corina Jansen (l), door wie de tentoonstelling is samengesteld.
Sieradenmaakster Gerda van der Werve (r) overhandigt de broche aan Corina Jansen (l), door wie de tentoonstelling is samengesteld.

Garnalenbroche wordt verloot

Algemeen

De Brouwse sieradenmaakster Gerda van der Werve heeft een zilveren garnalenbroche gemaakt. In het kader van de manifestatie ‘Opgevist & Opgedist’ stelt zij deze broche ter beschikking voor publiek. De broche is te bezichtigen tijdens de tentoonstelling ‘Garnalenvangst in Brouw, de laatste 100 jaar’, die tot en met 10 september te zien is in de Grote of Sint Nicolaaskerk in Brouwershaven. 

De zilveren broche zal aan het eind van de manifestatie worden verloot onder alle bezoekers van de tentoonstelling. Iedereen die kans wil maken op dit sieraad, kan zich hiervoor tijdens het bezoek aan de tentoonstelling aanmelden. Op de slotdag van de manifestatie, zaterdag 10 september, zal de winnaar van het sieraad bij trekking worden bepaald en bekend gemaakt. 

De tentoonstelling ‘Garnalenvangst in Brouw, de laatste 100 jaar’ is dagelijks te bezichtigen van 10.00 – 17.00 uur en op zondag van 13.00 – 17.00 uur. De consistorie, waar de broche is tentoongesteld, is uitsluitend geopend in het weekend.Voor meer informatie over de manifestatie ‘Opgevist & Opgedist’: www.brouwershaven.nu

Meer nieuws