Afbeelding
Foto: BRUCE DALE

Colors of the world

Algemeen

Wederom is de Nieuwe kerk in Zierikzee het decor van bijzondere foto’s. Vorig jaar trok de expositie duizenden bezoekers. De foto-expositie laat bezoekers op een nieuwe manier naar de planeet kijken. National Geographic Colors of the World toont de fascinerende beleving van kleur in fotografie. 

Hoe bepaalt kleur het karakter van de foto? Dit fenomeen wordt getoond in de fotografie. Een wereld van kleuren omringt ons elke minuut van de dag en toch staan we hier zelden bij stil. In deze tentoonstelling besteedt de organisatie aandacht aan perceptie, betekenis en symboliek van kleuren in de wereld.
Colors of the World is een inspirerende tentoonstelling met verbazingwekkende foto’s die je op een andere manier naar onze planeet laat kijken. In deze tentoonstelling worden foto’s getoond van topfotografen als Steve McCurry, Brian J. Skerry en George F. Mobley.

Er is ook een side expo van regionale fotografen geïnspireerd op Colors of the World. De beste foto’s uit de regio worden als apart onderdeel tentoongesteld naast de officiële tentoonstelling in De Nieuwe Kerk Zierikzee van 16 juli tot en met 28 augustus. Kaartverkoop aan de deur van de Nieuwe Kerk of via www.photoexhibitions.eu

Meer nieuws