Afbeelding

Habraken/Ruitenbeek naar DD7-finale Mosseltoernooi

Actueel SD|Sport

Met hun tweede poulezege hebben Maria Habraken en Marian Ruitenbeek zich geplaatst voor de finale van het vrouwendubbel 7 op het Mosseltoernooi.

Het Bruse duo (foto) versloeg hiertoe donderdagavond Marjolein Verton en Wilma Kodde, een koppel uit Zierikzee, met 6-1 6-4. De tegenstander voor de finale van zondag 10 juli is nog niet bekend, al deden Florine van Amersfoort en Chantal Roossen wel een goede stap in die richting door ook donderdagavond Wendy van de Klooster en Angela Jong te winnen: tweemaal 6-3.
In het mannenenkel 8 deed Arnaud van der Linde goede zaken voor een finaleplaats van komend weekend. Na eerder Mika van Treijen met tweemaal 6-0 te hebben verslagen, ging ook Wim-Theo van Yperen voor de bijl op het gravel van LTC de Bru-tèn: 6-4 6-1. De derde en laatste poulewedstrijd tegen Bruenaar Roy Klop biedt uitsluitsel voor de finale. Klop won eveneens al twee keer. In de andere groep van het mannenenkel 8 maakt plaatsgenoot Dennis Ruitenbeek de meeste kans om de eindstrijd te bereiken.

Meer nieuws