Logo wereldregio.nl
Er is het een en ander gewijzigd, maar de Muziekplay Inn staat weer als een huis
Er is het een en ander gewijzigd, maar de Muziekplay Inn staat weer als een huis

Brouwse Dag trapt af met avondconcert

Hij is er weer: de Brouwse Dag. De tweede stad van Schouwen-Duiveland viert haar feestje zaterdag 9 juli. Maar de aftrap is een dag eerder. Dan speelt de Creamy Apple Pie band op de markt in de nieuwe tent.

Iedereen is welkom, maar het is vooral een feestje voor de Brouwenaren als opwarmertje voor de zaterdag. Creamy Apple Pie heeft een bezetting met drums, piano, twee gitaren en een basgitaar, negen blazers en twee zangers.

Jory Martens en Julia Krepel zijn twee ervaren leadzangers die de band de mogelijkheid geeft om een breed repertoire ten gehore te brengen De band is een voortzetting van de Anywaveband, maar die naam wordt niet meer gevoerd. Rini de Looze over de band: ‘’We laten arrangementen schrijven waarbij we in deze combinatie een unieke sound neerzetten. We kijken bijvoorbeeld ook naar het Metropole orkest dat ook waanzinnige combinaties kent. Wij doen bijvoorbeeld ZZ Top in deze combinatie met blazers. We zijn dus wel een coverband maar met unieke arrangementen op de covers.’’ 

Volgende week alles over de Brouwse Dag in een bijlage in WereldRegio.