Afbeelding

Twee spelers MZC’11 breken middenvoetsbeentje

Actueel SD|Sport

Het zag er al niet best uit tijdens de wedstrijd tegen Oostkapelle en dat blijkt nu waarheid voor de MZC’11-spelers Kyle van Tiggelhoven en Sander Backx.

Beiden hebben tijdens de eerste helft in het duel van afgelopen zaterdag hun middenvoetsbeentje gebroken en missen de laatste competitiewedstrijd tegen VVGZ van zaterdag 4 juni. Logischerwijs ontbreken ze ook tijdens de nacompetitie. In beide gevallen geldt dit ook nog voor Sven Heijboer. Verder zijn Jesse van der Linden (liesblessure) en Jesse Kalwij (geschorst) er tegen VVGZ niet bij.
Nu de competitie bijna klaar is, kan Bruse Boys-trainer Michel Maaskant over een bijna fitte selectie beschikken tegen DBGC. Mats Willemse is afwezig, Thomas Maaskant geblesseerd.
Voor de derby tussen ZSC’62 en Duiveland, dat voor 99,99 procent in de nacompetitie voor lijfsbehoud terechtkomt, missen de Oosterlanders een half elftal: Ronald Zwager, Leen IJzelenberg, Leen Dooge, Wouter de Jonge, Roy Quik en Simon de Bruine. De Scharendijkse thuisploeg kan zaterdag geen beroep doen op Justin Vaane (vakantie), Lennart Wesdorp (geschorst) en de geblesseerden Danny Erkelens en Nicky van der Velden. Overigens heeft ZSC’62 voor het nieuwe seizoen Andres Jonker van FC De Westhoek’20 aangetrokken.
Met zijn huidige ploeg speelt Jonker 4 juni in de vierde klasse B tegen Colijnsplaatse Boys. Delano Westerink en Patrick Verboom ontbreken nog immer vanwege blessures. WIK’57, dat bij een zege op kampioen Kruiningen nacompetitie sowieso veilig stelt, weet niet of Colin van Wanrooij en Remco Theunisse inzetbaar zijn. Naast het vaste afwezige drietal kan ook Remon den Boer (enkelbreuk) niet meedoen.
Poulegenoot Brouwershaven sluit de competitie af tegen SPS. Martijn Dalebout, Jerom Theijssen (weekend weg), Lex Theuns, Cas van der Meer (blessures), Skip Reijnen en Joean Hosiyar (werk). SKNWK gaat zich tegen Hansweertse Boys niet al te druk maken vanwege de aanstaande nacompetitie. De ploeg telt drie twijfelgevallen, Mark Bleiji is geschorst en kwetsuren zijn er bij Machiel Schot, Dominique Prins en Jarno van Nieuwenhuize.

Meer nieuws