Oud-burgemeester Gerard Rabelink
Oud-burgemeester Gerard Rabelink Foto: foto WereldRegio

Videoboodschap voor burgemeesters

Algemeen

De gemeente Schouwen-Duiveland houdt woensdag 15 juni een ‘ontmoetingsfeest’ voor oud-burgemeester Gerard Rabelink en huidig burgemeester Jack van der Hoek.

Op 12 mei 2020 trad Gerard Rabelink af als burgemeester van de gemeente Schouwen-Duiveland. Op 14 mei 2020 werd Jack van der Hoek beëdigd als nieuwe burgemeester. Door de coronamaatregelen kon hier helaas niet eerder bij worden stil gestaan.
Inwoners zijn welkom op het feest tussen 16.00 en 18.00 uur in de Nieuwe Kerk in Zierikzee. Naar verwachting willen veel mensen gebruik maken van de mogelijkheid om het ontmoetingsfeest bij te wonen. Waarschijnlijk zijn de burgemeesters daardoor niet in de gelegenheid om iedereen persoonlijk te spreken. Om gasten toch de mogelijkheid te bieden een persoonlijke groet aan hen te richten kunnen zij ter plaatse via een videozuil een boodschap inspreken.
Omdat in de directe omgeving van de Nieuwe Kerk onvoldoende parkeergelegenheid is roept de gemeente gasten/inwoners op om op per fiets te komen of op de volgende parkeerplaatsen te parkeren: parkeerplaats P2 Hatfieldpark, parkeerplaats P3 Scheldestraat en parkeerplaats P4 Hoofdpoortstraat (let op, er bevinden zich op dit terrein ook vergunningshouderplaatsen). Aanmelden kan tot woensdag 8 juni via nannie.dorst@schouwen-duiveland.nl of telefoonnummer 0111)-452111.

Meer nieuws