Logo wereldregio.nl
Foto:

Info-avonden over verward gedrag

Emergis preventie organiseert dit jaar in totaal achttien informatieavonden over verward gedrag en mentale problemen op verschillende locaties in de Oosterschelderegio. 

Maak jij je wel eens zorgen over iemand in je omgeving? Wil jij hierbij hulp en ondersteuning door middel van kennis, tips en adviezen op het gebied van psychische kwetsbaarheden?  In samenwerking met de gemeente Schouwen-Duiveland organiseert Emergis preventie twee informatieavonden over verward gedrag en mentale problemen op maandag 16 mei in dorpshuis Serooskerke en op dinsdag 24 mei in de Burgerzaal van het gemeentehuis in Zierikzee van 19.30 tot 21.30 uur. 

Tijdens de informatieavonden gaan preventiewerkers van Emergis in op onderwerpen als verward gedrag en de meest voorkomende mentale problemen. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle inwoners van Schouwen-Duiveland die graag handvatten aangereikt krijgen over hoe om te gaan met mensen met mentale problemen. Dit kan in de zeer nabije omgeving zijn, maar ook bijvoorbeeld buurt- of dorpsbewoners, klanten in de winkel of op de sportvereniging.