Afbeelding

Haringhappen voor Oekraïne

Algemeen

Na twee jaar geen Haringparty vanwege corona organiseert de Kiwanisclub Schouwen-Duiveland dit jaar weer de Haringparty. De datum is donderdag 16 Juni. En de plaats als altijd de Stads en Commerciewerf aan de Visserdijk in Zierikzee. 

Het bedrijfsleven op Schouwen-Duiveland is weer welkom en zal door de Kiwanisleden de komende weken geïnformeerd worden. Zie ook www.haringmaatjes.nl. De opbrengst van de Haringparty gaat naar de kinderen uit Oekraïne die vanwege de oorlog hier op Schouwen-Duiveland verblijven.

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap. Het motto van Kiwanis is “serving the children of the world”. Op vele manieren dragen de vrijwilligers van Kiwanis bij aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen.

Kiwanis is georganiseerd in lokale clubs en netwerken. In 1965 werd in Nederland de eerste Kiwanis serviceclub opgericht in Amsterdam. Momenteel telt Kiwanis Nederland bijna 1850 leden in 96 clubs, in 12 regio’s. Kiwanis Nederland is onderdeel van Kiwanis International, die haar roots in Amerika heeft. Kiwanis Nederland werd in 1986 een zelfstandig district van Kiwanis International. Kiwanis kent geen leeftijd- en beroepsbeperkingen.

Meer nieuws