Afbeelding

Bruse Boys gehavend tegen ploeg oud-trainer

Actueel SD|Sport

Bruse Boys heeft nog steeds een flinke waslijst aan afwezigen. Tegen Yerseke, dat zes punten achter staat op koploper Oostkapelle/Domburg, mist het team sowieso vijf spelers.

Zonder de andere voetballers tekort te willen doen, het zijn ook niet de minsten: Julian van Nieuwenhuize, Pepijn de Bruine, Mats Willemse, Olaf Willemse en Koen van den Berge. Verder is Marc Bij de Vaate een twijfelgeval. Bij Yerseke is oud-Bruse Boys-trainer Alexander van Keulen bezig aan zijn laatste maanden.
MZC’11 heeft in de tweede klasse E op papier een makkelijkere opponent, Arendskerke. Deze oud-ploeg van de huidige trainer van MZC’11, Adriaan Nieuwenhuijse, kan de punten goed gebruiken in strijd om direct lijfsbehoud en heeft daarin ook rekening te houden mert Bruse Boys. MZC’11 kan dus een handje helpen maar stelt het zaterdag 23 april wel zonder Thomas van de Zande (vakantie) en de geblesseerden Mauro de Jonge, Arne Holm. Sven Heijboer en Rody Vermue.
Duiveland kan in de derde klasse B haar borst nat maken omdat koploper WHS naar het Oostersportpark komt. Achter de namen van Ronald Zwager en Roy Quik staan vraagtekens, Johan van Snippenberg is een weekend weg en Ian Roks is geblesseerd.
ZSC’62 speelt thuis tegen Prinsenland, een wedstrijd tussen de nummer vijf en drie van de ranglijst. Barry van der Stel, Berne Akkermans en Danny Erkelens hebben blessures, Ralph van Gent is geschorst.
Voor de derby in de vierde klasse B tegen Brouwershaven op sportpark Onder de Molen mist SKNWK, dat vorige week FC De Westhoek’20 met 3-2 versloeg, de geblesseerden Max Jongebreur, Machiel Schot en Stijn Dooge. De thuisploeg kan geen beroep doen op Lex Theuns en Luuk Mabelis (allebei geblesseerd). WIK’57 gaat naar Smerdiek zonder het vaste trio, Jeroen de Ruijter, Nino van der Niet en Willem Plaizier. Nathan van der Neut, Patrick Verboom en Kay veerhoek zijn voor Westhoek niet beschikbaar tegen Waarde.

Meer nieuws