Logo wereldregio.nl
Foto:

Thuis in je dorpshuis weer van start

De gemeente Schouwen-Duiveland, SWMO en Zeeuwland gaan weer van start met Thuis in je dorpshuis. Een inloop waarbij gezelligheid en ontmoeting hand in hand gaan met de mogelijkheid om informatie in te winnen of hulp te vragen. Nadat de laatste twee jaar door coronamaatregelen Thuis in je dorpshuis niet mogelijk was, zijn bezoekers weer van harte welkom.

Thuis in je dorpshuis startte in 2019 als proef in een aantal dorpshuizen. Ondertussen vind je Thuis in je dorpshuis in Scharendijke, Noordgouwe, Burgh-Haamstede, Bruinisse en Zonnemaire. Bij de bijeenkomsten is altijd een medewerker van SMWO of Zeeuwland aanwezig. Dit om vragen te beantwoorden. 

De dorpshuizen herstarten Thuis in je dorpshuis feestelijk op. Er wordt een bingo georganiseerd die mogelijk wordt gemaakt door Zeeuwland, SMWO en gemeente Schouwen-Duiveland. Daarnaast is er bij diverse dorpshuizen voor de nieuwe start een gratis high tea bij of een gratis lunch (aangeboden door SMWO en Zeeuwland, in Burgh-Haamstede aangeboden door de dorpsraad). Men kan zich aanmelden voor de high tea of lunch bij Mels Hoogenboom van SMWO: 06 195 24 867.