Afbeelding

Huurdersvereniging zoekt huurders op

Algemeen

Stichting Huurdersbelangen Zeeuwland (SHZ) wil meer in contact komen met de huurders van Zeeuwland. De SHZ gaat hiervoor bewonersbijeenkomsten organiseren in verschillende kernen op Schouwen-Duiveland en Walcheren. De eerste bewonersbijeenkomst is op dinsdag 12 april voor huurders in de wijk Malta in Zierikzee. Alle huurders in Malta hebben een uitnodiging ontvangen.

De SHZ zet zich in voor de belangen van alle huurders van Zeeuwland. Tijdens de bewonersbijeenkomst hoort de SHZ graag de mening van de huurders over de ontwikkelingen in hun wijk. Wat vinden zij bijvoorbeeld van de nieuwbouwplannen in de wijk Malta? Hoe denken ze over de energiebesparende maatregelen die Zeeuwland gaat uitvoeren aan de woningen? Ook worden er tijdens de bewonersbijeenkomst allerlei tuin en energiebesparingstips gegeven door Evelein Mesman, groen en energiecoach van Zeeuwland. Na afloop is er gelegenheid voor een hapje en drankje. 

Na de bijeenkomsten heeft de SHZ een goed beeld wat er zoal leeft bij de huurders in de wijk. De meningen neemt de SHZ vervolgens mee naar de overleggen die zij regelmatig hebben met de directeur-bestuurder en medewerkers van Zeeuwland. Zo kan de SHZ nog meer bijdragen aan plezierig en betaalbaar wonen met een goede service. 

Meer nieuws