Afbeelding

Corona gooit roeit in eten derby SKNWK-Westhoek

Actueel SD|Sport

Het duel tussen SKNWK en FC de Westhoek’20 gaat zaterdag 26 maart niet door.

Laatstgenoemde heeft vanwege drie coronagevallen om uitstel gevraagd. De wedstrijd in de vierde klasse B, waar de tweede plaats op het spel staat, is al verplaatst naar dinsdag 5 april om 20.00 uur op sportpark Het Springer. Brouwershaven gaat naar Waarde, waar Westhoek afgelopen dinsdag nog met 0-3 won, zonder Lex Theuns, Luuk Mabelis, Wesley Dalebout (allen blessures) en Skip Reijnen (werk). Voor treffen met Colijnsplaatse Boys kan WIK’57-trainer Huseyin Dogan geen beroep doen op de geblesseerde Jeroen de Ruijter. ,,Verder is iedereen present maar veel niet okselfris”, voegt de coach er aan toe.
Bruse Boys heeft in de tweede klasse E een pittige uitwedstrijd bij VVGZ, een van de zeven titelkandidaten. Vanwege kwetsuren staan Domenique van den Berge, Thomas Maaskant en Jochem Vogel aan de kant. De zieke Tim von Unen is een twijfelgeval. Twee van die titelkandidaten, MZC’11 en Yerseke, spelen zaterdag in Zierikzee tegen elkaar. Het niet meedoen Sven Heijboer is een flinke tegenvaller voor de Zierikzeese ploeg. De middenvelder blesseerde zich vorige week in Arnemuiden aan zijn enkelbanden en ligt er zeker vijf tot zes weken uit. Hiernaast heeft MZC’11 nog een paar langdurig geblesseerden en is Jaimy Matthews een twijfelgeval.
Duiveland, dertiende momenteel in derde klasse B, mist een kwartet spelers voor uitwedstrijd tegen Tholense Boys: Thijs Rentier en Stefan de Bruine zijn een weekend weg, Ian Roks en Wouter de Jonge zijn geblesseerd. Poulegenoot ZSC’62 heeft de luxe over achttien spelers te beschikken tegen Zwaluwe, dat elfde staat. Slechts Lennart Wesdorp en Danny Erkelens ontbreken wel.


Meer nieuws