Afbeelding

Zes acroteams Delta Sport naar halve finale NK

Actueel SD|Sport

De acroteams van GV Delta Sport hebben bij de districtsfinale in Zierikzee acht podiumplaatsen behaald.

Van de negen deelnemende teams in deze thuiswedstrijd ging de kampioenstitel naar het trio D-jeugd Anouk Hofman, Senne Grenendijk en Tess van Kooperen met hoge score van 24,050 punten.
Bij de E-senioren waren Emy van Blijswijk en Evi van Almenkerk het beste team (23,900 punten) van de concurrentie uit Limburg, Brabant en Zeeland. Het jongste team in de E-stap Sam Bertels en Linne Timmerman pakte voor de tweede keer goud nadat ze twee weken geleden ook al in Oss wonnen. De zilveren medailles gingen naar Norah Koster/Yvonne van Dam (e-senioren), Guusje Hoek/Nikki Vrijland (D-jeugd) en het trio Indy Kromdijk, Kayley van den Hoek en Norah van Weelden. de bronzen plak was voor Lisa de Bruine/Mirthe de Jonge (e-instap) en trio Annegreet de Ronde, Evi van Dongen en Kayleigh Schoute (D-senioren).
Een opvallend resultaat voor de acroteams die naast de podiumplaatsen zich ook zes teams kwalificeerden voor de halve finale NK op 21 en 22 mei in Gramsbergen. Bij de acrowedstrijd in Zierikzee kwamen 130 teams en 300 sporters in actie.

Meer nieuws