Bruno van der Hoek
Bruno van der Hoek Foto:Ramon de Ceuninck van Capelle

VVD schuift Van der Hoek naar voren als wethouder

Algemeen

Het bestuur van VVD Schouwen-Duiveland maakt bekend dat Bruno van der Hoek heeft aangegeven komende raadsperiode beschikbaar te zijn als wethouderskandidaat en daarbij af te zien van een raadslidmaatschap. De nummer vier op de kandidatenlijst Paul Stoppelenburg neemt plaats in de gemeenteraad. 

Fractievoorzitter Margo Lemsom geeft aan, met de fractie, volledig achter de keuze van Van der Hoek te staan ,,Bruno is de laatste jaren van zeer grote waarde gebleken voor de VVD en Schouwen-Duiveland, wij zien in hem de aangewezen persoon om de verantwoordelijkheid in het bestuur van Schouwen-Duiveland op zich te nemen. 

Met Paul in de raad hebben we er een zeer deskundig en gedreven persoon bij die tevens heeft laten zien op de belangrijke dossiers een zeer waardevolle inbreng te hebben.’’ Of de VVD een wethouder mag leveren is nog niet bekend. Leefbaar wil als grootste partij een tweede wethouder leveren ten koste van één van de zittende wethouders van CDA, SGP of GroenLinks. die hebben evenveel zetels als de VVD.

Meer nieuws