Afbeelding

ZSC’62 hoeft niet naar op te verheugen wedstrijd (update)

Actueel SD|Sport

Bij ZSC’62 balen ze een beetje.

De nummer vier van de derde klasse B had zaterdag 19 maart graag, gezien de huidige, goede resultaten van de Scharendijkenaren, tegen koploper WHS willen spelen. Echter, het team uit St. Annaland heeft zich afgemeld vanwege corona. Poulegenoot Duiveland komt wel in actie en speelt maar weer eens een ‘belangrijke’ wedstrijd. De Oosterlandse nummer twaalf van de ranglijst treft in Willemstad nummer tien Kogelvangers. Het verschil tussen beiden is drie punten. Duiveland mist Tristan Korpershoek (corona), Wouter de Jonge, Ian Roks en Justin van Noord hebben kwetsuren.
WIK’57 reist verzwakt af naar FC De Westhoek’20 dat slechts Nathan van der Neut (corona) mist. De Kerkwervenaren, die thuis ruim verloren van het elftal uit de Westhoek, kunnen naast het ‘vaste’ drietal geblesseerden geen beroep doen op Nino van der Niet (ziek), Ian van der Wekken (vakantie) en de geblesseerden Colin van Wanroij, Jeroen de Ruijter en Rick Bevelander.
Vierdeklasser SKNWK is compleet voor de uitwedstrijd bij koploper Kruiningen. Een zege van de Nieuwerkerkers gooit de titelstrijd in de vierde klasse B helemaal open. Brouwershaven treedt het ‘gelijkwaardige’ Rillandia tegemoet zonder Skip Reijnen (werk), Lex Theuns (blessure) en mogelijk Michiel Theijssen.
Bruse Boys ontmoet op sportpark Volharding in de tweede klasse E De Meeuwen, dat eveneens twaalf punten heeft maar een wedstrijd meer speelde. Aart de Waal en Koen van den Berge zijn ziek, Jochem Vogel en Thomas Maaskant geblesseerd. MZC’11 gaat in de eerste returnwedstrijd van het seizoen 2021/2022 naar Arnemuiden. Jesse Kalwij (vakantie) en Jaimy Matthews (blessure) zijn er niet bij. Beide ploegen hebben 24 punten uit dertien duels.

Meer nieuws