Afbeelding

Zeeuwlandmedewerkers de straat op

Algemeen

Zo’n dertig medewerkers van Zeeuwland gaan op diverse plekken op Walcheren en Schouwen-Duiveland aan de slag om zwerfvuil op te ruimen. Zo doen de medewerkers van de corporatie mee met de Bedrijvenestafette van NME Schouwen-Duiveland en gemeente Schouwen-Duiveland, maar ook geven ze gehoor aan de landelijke opschoondag van 19 maart. 

Op negen plekken prikken de medewerkers in de week van 14 maart rommel uit de wijk. Een leefbare omgeving vindt Zeeuwland belangrijk. Dat draagt bij aan het woonplezier van huurders. Daarom zetten de collega’s zich in. En, het is natuurlijk ook een mooie manier om met elkaar op een andere manier samen te werken. 

De gemeente Schouwen-Duiveland en NME Schouwen-Duiveland hebben al vele uren met andere organisaties zwerfvuil geprikt op het eiland. In het kader van deze bedrijvenestafette gaf op 14 maart Job Leeuwangh van Fysant de prikkers over aan Marleen Keus, medewerker klant & omgeving. Zodat zij in de middag met andere collega’s aan de slag kan. Fysant kreeg in juli 2021 het stokje overgedragen van de Stadsboerderij en nu gaat Zeeuwland deze week aan de slag. Ook wethouder Ankie Smit was namens de gemeente aanwezig om het stokje over te dragen. Welke organisatie neemt het stokje van Zeeuwland over? Bedrijven melden zich aan bij Terry Bom van NME Schouwen-Duiveland. 

Meer nieuws