Afbeelding

Banenmarkt Renesse brengt mensen bij bedrijven binnen

Algemeen

Twaalf ondernemers die aangesloten zijn bij de BIZ Renesse, houden de zaterdagen 12 en 19 maart een banenmarkt. Belangstellenden kunnen er op beide dagen van 10.00 tot 15.00 uur terecht.

In tegenstelling tot de vorige keer heeft de banenmarkt niet plaats op een centrale plaats, namelijk het dorpshuis, maar openen de deelnemende bedrijven letterlijk hun deuren. ,,Zo kunnen mensen een kijkje in de keuken nemen”, geeft René Oudesluijs van Ondernemersvereniging Renesse aan. ,,Zo kun je direct vragen stellen aan medewerkers of een eigenaar en zie je waar je kom te werken.”

Geïnteresseerden kunnen zich op beide dagen melden op het Transferium van Renesse. Hier krijgen ze overzichtskaartje van de deelnemers en met een gratis fiets kunnen mensen op pad naar een bedrijf waar ze zouden willen werken.

Werknemers zijn voor Renesser bedrijven steeds harder nodig. Met bijdragen van de BIZ doet Renesse steeds meer aan marketing en in combinatie met het bijna afgeronde Masterplan zijn er jaarrond goede medewerkers nodig. René Oudesluijs: ,,Renesse is behoorlijk aan het groeien en de drukte neemt toe.We hebben mooie winkels en goede horeca, campings en hotels en die voorzien in goede werkplekken”. 

De deelnemende bedrijven zijn Fletcher Landgoed Hotel Renesse, Jumbo supermarkt, Fixabike, hotel & appartementen De Herberg, pizzeria La Piazza, feestcafe de Zoom en discotheek Pinky, bar de Stulp, strabnpaviljoen de Branding, eetcafé Simpel en camping de Julianahoeve.

Meer nieuws