Afbeelding

Wedstrijd Bruse Boys komen te vervallen

Actueel SD|Sport

Het uitduel van Bruse Boys tegen Walcheren gaat zaterdag 26 februari niet door.

Naar het schijnt is corona de boosdoener bij de Walcherse ploeg. MZC’11 komt, na vorig weekend stil te hebben gelegen vanwege corona, wel in actie en dat gebeurt op sportpark Den Hogen Blok tegen DBGC, één van de drie koplopers in de tweede klasse E. MZC’11 staat vierde op een punt achterstand maar heeft een wedstrijd achterstand. De Zierikzeese formatie mist Ramon Janson (geschorst) en de langdurig geblesseerden Mauro de Jonge en Rody Vermue.
Een klasse lager spelen Duiveland en ZSC’62 zaterdag in Oosterland tegen elkaar. De Scharendijkenaren kunnen geen beroep doen op Nicky van der Velden, Ralph van Gent en Danny Erkelens die vorige week tegen Kogelvangers allen tegen een rode kaart aanliepen. Lennart Wesdorp en Kell Rietbroek zijn geblesseerd en Thomas van der Tak is op vakantie. Het laatste geldt bij Duiveland voor Leen IJzelenberg, Ahmad Alhaji, Rens Boogert en Wouter de Jonge, Ian Roks heeft een blessure en Matthijs van Vaardegem werkt op de dag van de derby.
WIK’57 haalt in de vierde klasse B in tegen Rillandia zonder Nino van der Niet (familieverplichtingen), Jeroen de Ruijter (werk) en Nick den Boer (blessure).

Meer nieuws