Stella Boys maakt het Strandloper erg lastig

Actueel SD|Sport

In de eerste klasse van de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo blijft het ongekend spannend om het kampioenschap.

Nadat koploper De Strandloper/Ginsterveld ternauwernood ontsnapte aan puntenverlies tegen Stella Boys/De Banjaard (2-1), scoorde de grote concurrent CS Telecom It er lustig op los in de eindfase tegen Phone Repair Zeeland: 8-2. Hoewel Berne Akkermans de openingsgoal scoorde voor Phone Repair trok Lars Holm de stand al snel gelijk. Het was Jesse van der Linden die het verschil maakte met een loeihard schot van de zijlijn waarmee hij de kansloze keeper Andriy Derzhavets passeerde. Toen zelfs Telecom keeper Jurgen Schoenmakers twee minuten straftijd kreeg wegens handbal buiten zijn doelcirkel, kwam Phone Repair niet tot score. In de tweede helft waren de doelpunten van Martijn van Grunsven, Freek Torensma en Jesse van der Linden goed voor een stevige overwinning. AVSB Schipper Accountants haalde ook flink uit met 9-4 tegen Grenzeloos Kort.
In de tweede klasse won koploper Stormachtig met 5-0 van Toren Boys. Intersport Zierikzee blijft de koploper volgen met 5-4 winst op De Strandloper/Ginsterveld 2. Jeff Kapsalon won verrassend met 5-1 van Vleesboerderij Boot AVSB-Jr vd Wekken Transport won met 12-0 van DDZEOM en Kokosmakronen haalde flink uit naar Fietsoutlet Zeeland met 11-1.