Westerink legt tegenstander ‘alleen’ over de knie

Actueel SD|Sport

Delano Westerink was de onbetwiste matchwinnaar in een spannend duel tussen De Strandloper/Ginsterveld en Phone Repair Zeeland.

De 4-2-winst in de eerste klasse van de ZieZaVo-competitie mag volledig op het conto van de speler uit Haamstede worden geschreven. Vier keer passeerde hij Phone Repair Zeeland-keeper Andrdry Derzhavets op juiste kritische momenten voor zijn ploeg. Want Phone Repair speelde beter en nam de leiding via een Didi van Ham maar in de laatste seconden was het Westerink die de gelijkmaker neerzette en gelijk in de eerste minuten van de tweede helft was het weer raak (2-1). Bilal Al Ashqar bracht zijn ploeg terug tot 2-2. Phone Repair ging in de laatste minuut volledig op de aanval en dat strafte Westerink met twee goals af door verdedigingsfouten.
CS Telecom volgt de koploper met een 4-3-winst op AVSB Schipper Accountants. De ploeg uit Brouwershaven die steeds aan de leiding kwam ging in de eindfase toch onderuit. In de tweede klasse won koploper Stormachtig met 11-1 van DDEZOM. Intersport Zierikzee blijft als de nummer twee uitzicht houden op promotie door met 5-1 te winnen van Toren Boys. De Strandloper/Ginsterveld 2 won eenvoudig met 7-2 van Koksmakronen. AVSB J.R van der Wekken Transport won met 10-4 van Jeff Kapsalon en Stellaboys/De Banjaard 2 deelde de punten met Fietsoutlet Zeeland (4-4).