Stevige tegenstand koploper ZieZaVo

Actueel SD|Sport

AVSB Schipper Accountants uit Brouwershaven zorgde in de eerste klasse van de ZieZaVo-competitie voor stevige tegenstand voor koploper De Strandloper/Ginsterveld.

Brutaal nam ze een 1-0-voorsprong en pas in de tweede helft kwam de ploeg uit Haamstede op stoom en won uiteindelijk met 2-6. Phone Repair Zeeland verspeelde punten tegen FC Kerkwerve/’t Oliegeultje voor de aansluiting met de koplopers (4-4). Van Heukelom Group zette verrassend Grenzeloos Kort met 7-3 aan de kant.
In de tweede klasse maakte de koploper Stormachtig geen fouten tegen Jeff Kapsalon ondanks dat ze de eerste helft tegen een 0-1-achterstand aankeek. In de tweede helft draaiden Stormachtig de score om in een 3-1-overwinning. Intersport Zierikzee kreeg een doelpuntrijk duel voorgeschoteld door DDEZOM met 10-0 te verslaan. AVSB Jr van der Wekken transport maakte de winnende goal tegen Vleesboerderij Boot met 5-4 en Kokosmakron verspeelde in de laatste deel van de wedstrijd de voorsprong tegen Torenboys wat uiteindelijk in een 3-3 eindigde. De Strandloper/Ginsterveld 2 scoorde het winnende doelpunt in de eerste minuut van de tweede helft tegen Stella Boys/De Banjaard 2 met 1-0.