Afbeelding

DE-koffiepunten actie van start

Algemeen

Deze week is de traditionele Lionsclub koffiepunten-actie weer van start gegaan. Tot 9 januari wordt iedereen opgeroepen om DE-waardepunten in te leveren bij de speciale inleverpunten. De koffiepunten worden bij Douwe Egberts ingewisseld voor pakken koffie voor de plaatselijke voedselbanken.

Lionsclub Schouwen-Duiveland neemt het initiatief om Douwe Egberts (DE)-koffiepunten te verzamelen op Schouwen-Duiveland. Met de koffiebrander zijn afspraken gemaakt om de waardepunten om te zetten in pakken koffie ten behoeve van de voedselbank. De fabrikant ondersteunt deze actie en verhoogt de opbrengst zelfs met ruim 15%. Deze actie vindt plaats in geheel Nederland. Ruim 130 Lionsclubs, alle voedselbanken en ruim 10.000 vrijwilligers zijn erbij betrokken. Vorig jaar konden de voedselbanken in totaal 204.000 pakken koffie in ontvangst nemen. 

U kunt de DE-koffie punten inleveren bij de meeste supermarkten, in de daarvoor bestemde inzameldozen. De punten kunnen ook worden opgestuurd of worden ingeleverd bij de Voedselbank Schouwen-Duiveland, Mulockstraat 42, 4301 KW Zierikzee.

Meer nieuws