Kerstfair in Mondragon
Kerstfair in Mondragon Foto: Copyright Suzan Fotografie

Mondragon ziet kansen voor ludieke kerstfair

Algemeen

Mondragon organiseert zaterdag 11 en zondag 12 december en zaterdag 18 en zondag 19 december een ‘kerstfair’ in het hotel. Bezoekers kunnen kennis maken met bijzondere producten die een origineel geschenk onder de kerstboom vormen. De fair is op deze vier dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Ondanks alle opgelegde beperkingen ziet Mondragon de kans om op een veilige manier een ludieke kerstfair te organiseren gedurende de twee decemberweekenden in aanloop naar de kerstdagen. In de ruimte van restaurant Le Bistrot worden een twaalftal ‘kraampjes’ opgesteld waar je terecht knut voor diverse kerstcadeautjes.

De aangeboden producten zijn veelal afkomstig van leveranciers die aan het restaurant Cristó, de brasserie Le Bistrôt en hotel Mondragon zelf hun waren afzetten. Een korte opsomming: Liefs uit Zierikzee biedt een keur aan home deco- en verzorgingsproducten, Pour Vous Parfumerie showt haar beauty- en geurproducten, Bolle Dier & Tuin laat haar mooiste kerststukjes zien, Paula van Tongeren neemt onder andere glazen halskettingen mee en ook bijna-naamgenoot Mondragusto is aanwezig met zoete lekkernijen.

Verder zijn wijnen van Vinos i Cavas die Mondragon schenkt beschikbaar tegen inkoopprijzen, is er een Zeeuws ‘limited edition‘ craft-kerstbier en zijn olijfolies van Eleolado te koop. Uit de serie NOIR zijn luxe huidverzorging cadeausets aanwezig. Ook zijn geschenkverpakkingen met thee van ‘Or Tea?’ en koffie van Van de Biggelaar verkrijgbaar, al dan niet in combinatie met servies-sets van het Duitse porseleinmerk Tafelstern.

Aan de bar van Le Bistrôt kunnen bezoekers zich laven aan een mok glühwein of warme chocolademelk. Buiten op het terras staat de kerstman die vers gepofte kastanjes in de aanbieding heeft. Tevens verkoopt hij kerstlootjes waarbij een overnachting met ontbijt in Hotel Mondragon te winnen is.

FOTO

Meer nieuws