Logo wereldregio.nl
Foto:

SGP houdt vast aan huidige team

De SGP kiest voor de nieuwe raadsperiode voor dezelfde mensen in de raad en de mogelijke wethouder. Tijdens de laatst gehouden ledenvergadering is Florus van der Paauw opnieuw tot lijsttrekker gekozen. Van der Paauw vertegenwoordigt de SGP sinds 2010 in de gemeenteraad, waarvan de laatste 7,5 jaar als fractievoorzitter. Het bestuur: “We zijn blij en dankbaar dat met de persoon Florus van der Paauw de ervaring in de fractie verder wordt gecontinueerd”. 

De gemeentelijke afdeling heeft in de afgelopen weken de kieslijst vastgesteld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De top 5 van de lijst, naast de lijsttrekker, zijn de zittende raadsleden Wim Houtekamer en Leendert de Bruine en de steunfractieleden Henk Mol en George van Heukelom. We zijn blij dat er ook verschillende jongeren op de kieslijst staan. 

De huidige wethouder Paula Schot is beschikbaar voor een volgende periode. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het verkiezingsprogramma. Het verkiezingsprogramma wordt in december gepresenteerd.