Logo wereldregio.nl
Foto: Marcel Kentin

Smelly Kitchen in FiZi

De deels Schouwse band Smelly Kitchen geeft zondag 28 november een concert in FiZi in Zierikzee. Het begint om 14.30 uur. 

Smelly Kitchen begon in 2019 met een gezelschap van maar liefst elf muzikanten en een repertoire vol aanstekelijke funkgrooves en spetterende soul een ware zegetocht langs de Nederlandse en Belgische zalen en festivals. Datzelfde jaar speelde Smelly Kitchen al op Concert at Sea, Bevrijdingsfestival, Gentse Feesten en tal van andere festivals. Eind dat jaar kwam bovendien de EP ‘Oui Chef!” uit, vol ijzersterk eigen werk. En toen maakte corona aan die zegetocht een eind. Maar, de show, de draad en de handschoen worden weer opgepakt door de band met drie Schouwen-Duivelanders in de gelederen.
Deze winter loopt de band zich warm voor een nieuw festivalseizoen. Smelly Kitchen brengt in fiZi een cocktail van zoete, dansbare soul en orkestrale, deinende funk. ,,Ook als iedereen netjes op zijn/haar stoel moet blijven zitten,” laat de band weten. Kaarten zijn te reserveren via www.FiZi.nl