Afbeelding

Bruse Boys mist kwartet tegen bedwinger MZC’11

Actueel SD|Sport

Lukt het Bruse Boys in tegenstelling tot MZC’11 wel om VVGZ te verslaan?

Dat is een vraag voor zaterdag 6 november wanneer de ploeg uit Zwijndrecht, vorige week in Zierikzee met 0-2 te sterk voor MZC’11, en de nummer twee van de tweede klasse E, naar Bruinisse komt. De ploeg van Michel Maaskant mist een kwartet: Rick Jonker, Jochem Vogel en Mats en Olaf Willemse. MZC’11, ook na het verlies tegen VVGZ koploper, gaat naar Arendskerke zonder de geblesseerden Arne Holm en Mauro de Jonge.
Duiveland ontmoet thuis in de derde klasse B Klundert, de nummer twaalf van de ranglijst. De Oosterlanders staan drie plekke hoger en kunnen zaterdag geen beroep doen op de geblesseerden Ian Roks en Donny van Dongen, Justin van Noord is op vakantie en Roy Quik is een twijfelgeval. ZSC’62 heeft een uitbeurt bij Zwaluwe. Afwezig zijn Lennart Wesdorp, Dani de Vlieger, Niels Ritzen en Jasper Kraaijenbrink, Ronald de Vrieze is geblesseerd.
WIK’57, de nummer een na laatst van de vierde klasse B, mist naast een langdurig geblesseerd trio ook Rick Bevelander vanwege een hamstringblessure. Nick den Boer is twijfelachtig voor het duel met rode lantaarndrager SC Stavenisse. Bij de derby FC De Westhoek’20-Brouwershaven moet Quincy van der Deijl geblesseerd toekijken bij eerstgenoemde en is Senna Steenhorst een twijfelgeval bij de tegenstander. Daar ontbreek Skip Reijnen sowieso vanwege werk. SKNWK reist compleet af naar Colijnsplaatse Boys.

Meer nieuws