Vier goals Westerink helpen Ginsterveld niet

Actueel SD|Sport

C.S. Telecom S.B. heeft in de eerste klasse van de ZieZaVo-competitie de eerste krachtmeting tegen de grootste concurrent, De Strandloper/Ginsterveld, gewonnen.

Het winnende doelpunt, in de laatste twee minuten, werd gescoord door Martijn van Grunsven. Telecom nam al snel de leiding in de eerste helft met een fraai doelpunt van Mats Willemse maar Strandloper-speler Delano Westerink scoorde vier keer op rij waar keeper Jaco van der Schee geen antwoord op had. Met nog tien minuten op de speelklok deed Mats Willemse nog wat terug (2-4) maar Westerink was weer scherp met zijn vijfde doelpunt. Daarna verslapte Ginsterveld en profiteerde Mats Willemse en Freek Torensma twee keer om Telecom op gelijke hoogte te brengen. Grunsven gaf de genadeslag met een simpel balletje die Ginsterveld-keeper Bas Kooman op het verkeerde been zette: 6-5.
In dezelfde klasse won FC Kerkwerve/’t Oliegeultje met 4-1 van Grenzeloos Kort en Stellaboys/De Banjaard en Phone Repair Zeeland kregen de winstpunten cadeau doordat respectievelijk Van Heukelom Group en FC Hanse Staalbouw zich hadden afgemeld.
In de tweede klasse blijft Stormachtig winnen. Dit keer was Intersport Zierikzee met 5-2 het slachtoffer. Stellaboys/De Banjaard 2 haalde flink uit tegen Vleesboerderij Boot met 15-3 en Fietsoutlet Zeeland won met 8-4 van Jeff Kapsalon. De Strandloper/Ginsterveld 2 won met 5-1 van DDEZOM en AVSB-jr van der Wekken Transport deelde de punten met Kokosmakronen met 5-5.