Afbeelding

SKNWK zo goed als compleet voor derby met WIK’57

Actueel SD|Sport

Op twee twijfelgevallen na gaat SKNWK zaterdag 30 oktober, na een vrij weekend van de vierdeklassers, de strijd aan in de derby met WIK’57.

De Kerkwerfse ploeg kampt nog altijd met drie langdurig geblesseerden. WIK’57 kent nog weinig succes tijdens streekduels van het seizoen 2021/2022 in de vierde klasse B. Op de openingsdag werd met 4-1 van Brouwershaven verloren en twee weken terug ging het op eigen veld kansloos ten onder tegen FC De Westhoek: 1-6. Hetzelfde FC De Westhoek verloor op 2 oktober met 0-5 van SKNWK en speelt in haar vijfde duel tegen Hansweertse Boys zonder doelman Bas Kooman. Brouwershaven is volledig voor het treffen tegen Colijnsplaatse Boys.
Duiveland kan in het middenmootduel tegen De Fendert niet beschikken over Stefan de Bruine (vakantie), Donny van Dongen en Ian Roks (allebei geblesseerd). ZSC’62 aast thuis op de eerste zege in derde klasse B en doet dat tegen Noad’67. Ronald de Vrieze is geblesseerd en Niels Ritzen is afwezig.
MZC’11, koploper in de tweede klasse E, wacht na de verdiende 5-1-overwinning op Bruse Boys, een mooie test tegen VVGZ, één van de drie achtervolgers met vijf punten minder. De Zierikzeeënaren kunnen nog geen beroep doen op Mauro de Jonge (blessure) en Arne Holm (op de weg terug). NSVV behoort ook tot dat net genoemde drietal en is zaterdag de tegenstander van Bruse Boys. Hierbij ontbreken Olaf Willemse (schorsing) en Rick Jonker (blessure).

Meer nieuws