Meteen spanning en tijdstraffen eerste avond ZieZaVo

Actueel SD|Sport

De start van de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo kreeg al gelijk een spannende wedstrijd voorgeschoteld tussen Phone Repair Zeeland (voorheen TZN) en AVSB Schipper Accountans.

In de laatste twintig seconden van het duel scoorde het team uit Brouwershaven de winnende goal: 3-4. Vooraf kende het duel al een 1-3 voorsprong voor Schipper maar in de tweede helft wist de Zierikzeese ploeg terug te komen tot 3-3. Nadat de scheidsrechter eerst een tijdstraf van twee minuten oplegde aan speler van Brouwershaven was daarna ook de keeper (foto) van Phone Repair Zeeland aan de beurt voor een tijdstraf naar een harde actie buiten zijn keepersgebied.
Ook in de eerste klasse scoorde De Strandloper/Ginsterveld de meeste doelpunten (11-3) tegen Grenzeloos Kort en Stella Boys/De Banjaard won met 5-2 van FC Hanse Staalbouw. FC Kerkwerve/’t Oliegeultje trok in de eindfase van de wedstrijd net de winst naar zich toe met 5-4 tegen Van Heukelom Group.
In de tweede klasse staat Kosmakronen met een 7-0 overwinning op DDEZOM aan de leiding. Intersport Zierikzee won gemakkelijk met 6-2 van de debuterende team Jeff Kapsalon. Stella Boys/De Banjaard 2 pakte de winst met 5-3 op Torenboys en Stormachtig uit Nieuwerkerk startte het nieuwe seizoen met 5-2-winst op Vleesboerderij Boot. Een spannend duel tussen Fietsoutlet Zeeland en De Strandloper/Ginsterveld 2 viel uiteindelijk met 5-4 uit in het voordeel van het fietsbedrijf.