Logo wereldregio.nl
Foto:

Nieuwe Albert Heijn opent haar deuren

Vandaag is de gloednieuwe Albert Heijn Haringvlietplein in Zierikzee feestelijk geopend. Met muziek in de straat knipten supermarktmanager Ana Kulisic en haar team het lintje door. De supermarkt heeft nieuwste concept van Albert Heijn, is ruim van opzet met veel verse producten en heeft een groot zelfscanplein met acht zelfscankassa’s. De winkel heeft ook een stomerij.

,,Het is echt een prachtige supermarkt geworden, klanten zijn allemaal ontzettend positief”, zegt Ana Kulisic trots. ,,De winkel is heel ruim, met brede gangpaden en overzichtelijke afdelingen.” Je komt binnen op het versplein, met extra veel verse producten en afrekenen gaat nog sneller met acht zelfscankassa’s en handscanners. ,,Voor de eerste 2500 klanten hebben we presentjes klaar liggen, ” voegt Ana Kulisic toe.  

Naast een groot assortiment verse groente, fruit, verspakketten en verse maaltijden vind je op het versplein bij de bakkerij verschillende soorten brood en broodjes uit eigen oven, taarten, gebakjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en de borrel zijn er diverse soorten verse vleeswaren, tapas, olijven en kazen. Je kunt zelf sinaasappelen persen met de citruspers en net zoveel verse noten scheppen als je zelf wilt. Uit de eigen grill komen vers gegrilde gehaktballetjes en kippenboutjes. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de lekkerste borrelplanken.  Albert Heijn Haringvlietplein heeft, naast twee gewone kassa’s, ook acht zelfscankassa’s en handscanners waarmee klanten de producten zelf in de winkel kunnen scannen. Met de elektronische schapkaartjes die in de hele winkel zijn aangebracht kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment.